När jag var 14 fick jag min första bild publicerad i Nya Norrland, idag 35 år senare är Nya Norrland borta, men jag är kvar som fotograf. Jag fotograferar jag allt från natur till nyheter och sport. Bland uppdragsgivarna finns de stora bildbyråerna, tidningar, företag, myndigheter och organisationer. Mina sportbilder kan köpas hos Pic-agency och musikbilder hos Rockpix. Mäklarbilder erbjuder jag via Husfoto. Jag tar också på mig olika konsultuppdrag och styrelseuppdrag.

I samarbete med andra aktörer anordnar jag även workshops, expeditioner och kurser.

Priser och villkor
Jag följer Svenska fotografers förbunds prisguide, denna innehåller även de villkor jag tillämpar. Klicka här för att se SSFs prisguide. Mot dagspress som omfattas av avtalet mellan Almega och BFL så tillämpar jag den prislistan. Du är välkommen att komma med en offertförfrågan

Referenser
Här följer lite referenser på uppdragsgivare.

Sportbilder
Jag har levererat till alla stora kvällstidningar, Expressen, Aftonbladet, Kvällsposten etc. En stor del av landets  morgontidningarna, stora som små, bland dessa DN, Uppsala nya tidning med flera. Mina sportbilderna är levereras via Pic-agency.

Reportage bilder
Dagens medicin, Aftonbladet, Hem & Hyra (Hyresgästföreningen),  Svensk idrott, Yippie, Allt om Timrå, Cafe, Allers, Dagens industri, Veckans affärer, The Gardian m.f

Mäklarbilder

Via Husfoto har jag levererat mäklarbilder till flertalet av de stora mäklarkedjorna.

Hotell
Flera First hotell, bland dessa Statt i Örnsköldsvik och Härnösand, Cityhotellet i Härnösand med flera. Åt Hotel royal har jag både fotograferat och byggt deras hemsida. 

Andra kunder
Statens fastighetsverk, åt dem har jag dokumenterat olika anläggningar.
Åt Akademisk Studieförbund har jag byggt och sköte system där man registrerar alla genomförda studiecirklar i Norge.

Samarbeten
Åre XCO och Copperhill mountain lodge i Åre samarbetar jag med kring dokumentation av Åre Xco båda tävlingar. Bilder till webb, trycksaker, annonser etc.
Hemsöfästning
, sköter dokumentation, viss marknadsföring och anordnar kurser i samarbete med dem.

Workshops och kurser
Mina workshops och kurser är flyttade till ett nytt bolag, läs mer på www.lofotenworkshop.com .

{zhgooglemap:1;Zoom;MapType;Width;Height}

{zhgooglemap:harnosand}